Τα νέα του συλλόγου

Μετά από 13 μήνες απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας που συνοδεύτηκε από την άνοδο στην Β' κατηγορία ΕΠΣΑ και μάλιστα με μια αήττητη πορεία, οι δρόμοι του Χαλκηδονικού και του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου χώρισαν ξαφνικά. Οι προσωπικοί λόγοι του άξιου προπονητή έγιναν απόλυτα σεβαστοί από τη διοίκηση του Χαλκηδονικού, η οποία και βρίσκεται σε αναζήτηση...

Κλέβουν τις εντυπώσεις οι εμφανίσεις που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές μας την νέα σεζόν.
Σε απόχρωση πορτοκαλί-γαλάζιο και γκρι-πορτοκαλί, οι φανέλες του Χαλκηδονικού για την σεζόν 2019-2020 άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις σε παίκτες και διοίκηση και όλοι μαζί ευχήθηκαν να αποδειχθούν τυχερές ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το Δ.Σ. του σωματείου Α.Ο. Πρόοδος Χαλκηδονικός καλεί όλα τα μέλη του σε καταστατική γενική συνέλευση, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της 22.7.19, προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη εναρμόνιση του καταστατικού με το νέο αθλητικό νόμο που τέθηκε σε ισχύ.

Τρίτη μεταγραφή για την ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό.
Σημαντική ενίσχυση για την γραμμή κρούσης του Χαλκηδονικού μετά και την απόκτηση του Νίκου Μαντατζή, ενός από τους πλέον πεπειραμένους και αποτελεσματικούς σέντερ φορ στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λυκόβρυση.
Η παρουσία...

Τους δύο πρώτους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ανακοινώνει ο Χαλκηδονικός. Πρόκειται για τον 29χρονο επιτελικό μέσο Νάσο Τσελεπή και τον 19χρονο επιθετικό Σπύρο Παπαδέλη.