Βελούδινο διαζύγιο για Χαλκηδονικό και Παπαζαφειρόπουλο

2019-09-18

Μετά από 13 μήνες απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας που συνοδεύτηκε από την άνοδο στην Β' κατηγορία ΕΠΣΑ και μάλιστα με μια αήττητη πορεία, οι δρόμοι του Χαλκηδονικού και του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου χώρισαν ξαφνικά. Οι προσωπικοί λόγοι του άξιου προπονητή έγιναν απόλυτα σεβαστοί από τη διοίκηση του Χαλκηδονικού, η οποία και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΠ Χαλκηδονικού:

"Η διοίκηση του Χαλκηδονικού ευχαριστεί θερμά τον Περικλή Παπαζαφειρόπουλο για τις μεγάλες χαρές που πρόσφερε στην ομάδα μας τους προηγούμενους 13 μήνες με κορυφαία την αήττητη προαγωγή στην Β' κατηγορία με μόλις 4 γκολ παθητικό. Σέβεται και κατανοεί απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που τον υποχρεώνουν να αποχωριστεί την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που τόσο πολύ αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Στο διάστημα της συνεργασίας μας, γνωρίσαμε τον εξαιρετικό άνθρωπο, τον ακούραστο προπονητή, τον οπαδό πλέον του Χαλκηδονικού, Περικλή Παπαζαφειρόπουλο και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει. Ευχαριστούμε επίσης τον γυμναστή, Αλέξη Κουκουμαφτσή που επίσης συνείσφερε πολλά στη εφετινή προετοιμασία. Σε ευχαριστούμε Περικλή, στο ποδόσφαιρο ο δρόμος είναι κυκλικός, χωρίς αδιέξοδα. Θα ξανά ανταμώσουμε".

Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός - Επίσημη σελίδα
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2021
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε