ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

2020-10-26

Νέα Χαλκηδόνα 26 Οκτωβρίου 2020. Το ΔΣ του ΑΟΠ Χαλκηδονικού αποφάσισε να διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων-σεμιναρίων με κεντρικό θέμα "Οργάνωση Αθλητικών Προγραμμάτων και Υποδομών μετά την Πανδημία του κορωνοιού". Η εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά αλλά ή/και δια ζώσης όταν το επιτρέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η πανδημία. Επιμέρους ενότητες προτείνονται ενδεικτικά, χωρίς να είναι δεσμευτικές, οι ακόλουθες:

  1. Ψυχολογία, αθλητών, προπονητών και φιλάθλων μετά την Πανδημία.
  2. Εκσυγχρονισμός και ενεργειακή αναβάθμιση Αθλητικών Υποδομών.
  3. Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Προγραμμάτων ερασιτεχνικών συλλόγων.
  4. Νέοι κανόνες λειτουργίας Αθλητικών Χώρων Δήμων και Σχολικών Μονάδων.
  5. Εκπαίδευση προσωπικού και μέτρα ασφαλείας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
  6. Προκλήσεις και ευκαιρίες στον Αθλητισμό μετά τον κορωνοιός.

Το κόστος υλοποίησης της εκδήλωσης/εων, σύμφωνα με τον αρχικό προϋπολογισμό (σχεδιασμός, οργάνωση, προσκλήσεις και φιλοξενία Ελλήνων και ξένων ομιλητών, κέτερινγκ, γραφιστικά, μπάνερ, προώθηση στα social media, server, αναβάθμιση site για διαδικτυακή εκδήλωση, έπαθλα, διπλώματα συμμετοχής, μικροφωνική εγκατάσταση, κινηματογράφηση, φωτογραφική κάλυψη, μίσθωση και καθαρισμός χώρου φιλοξενίας, διακόσμηση κ.λ.π.) υπολογίζεται στα 3.000-3.500 ευρώ, μέγιστο ποσό δαπάνης.Καλούνται εταιρίες από την Ελλάδα ή χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν ως αντικείμενο τον σχεδιασμό, οργάνωση και υλοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων και εμπειρία στα media ή τα sports media να καταθέσουν έγγραφες προσφορές ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΑΟΠ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ, Γρ. Λαμπράκη 4 - 14343 Νέα Χαλκηδόνα ή στο e-mail του συλλόγου chalkidonikos@hotmail.com, έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 (ημερομηνία ταχυδρομείου) και ώρα 18.00 CET (ώρα κεντρικής Ευρώπης) για τα mail, για να αξιολογηθούν στη συνέχεια με ποιοτικά και οικονομοτεχνικά κριτήρια από το ΔΣ.

Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός - Επίσημη σελίδα
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2021
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε