Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Αχιλλέα Υφαντίδη

2019-03-20

Καθήλωσε το ακροατήριο ο εξειδικευμένος επιστήμονας στην Ψυχολογία του Αθλητισμού Αχιλλέας Υφαντίδης, με τη διαδραστική παρουσίαση που έκανε στο Πνευματικό Κέντρο Φιλαδέλφειας, προσκεκλημένος του ΑΟΠ Χαλκηδονικού.

Την ομιλία με θέμα "Ψυχολογία του αθλητή: Από το Α ως το Ω αλλά και η ενδιάμεση διαδρομή", που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 95 χρόνια του Χαλκηδονικού, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος μαζί με την αντιδήμαρχο Ευτυχία Παπαλουκά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Κωνσταντινίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, αθλητές, προπονητές (μεταξύ των οποίων οι Π. Παπαζαφειρόπουλος και Δ.Κοσμάς), παράγοντες, γονείς αθλητών αλλά και φίλαθλοι.

Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι και προπονητές Ακαδημιών της Ενωσης Αγίων Αναργύρων, του Αστέρα Χαιδαρίου και του Αττάλου. Στην ομαδική φωτογραφία (φωτό 1) ο ομιλητής Αχιλλέας Υφαντίδης ανάμεσα στον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και την αντιδήμαρχο Ευτυχία Παπαλουκά, μαζί με τον οικοδεσπότη Γ. Δάρα και τη Νίκη Κυριαζοπούλου, εκπρόσωπο του Αστέρα Χαϊδαρίου και ορισμένους από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Στη (φωτο 2) ο πρόεδρος του Χαλκηδονικού Γιάννης Δάρας ανάμεσα στον Ζαχαρία Καμαρίκο και τον Μανώλη Θεμέλη, που προσέφεραν εκ μέρους του υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Βούρου, δέκα μπάλες NIKE στην ανδρική ομάδα.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Κουλιός με την ανθοκομική του επιχείρηση

Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός - Επίσημη σελίδα
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2021
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε