Ασθενοφόρο στα παιχνίδια και νοσοκομειακή ασφάλιση

2018-11-12

Σε μια διπλή κίνηση, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προχώρησε η διοίκηση του Χαλκηδονικού.

Αφενός εξασφάλισε ασθενοφόρο με νοσηλευτή που θα βρίσκεται σε κάθε εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, προσφορά του νοσοκομείου Doctor's Hospital και αφετέρου ασφάλισε όλους τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ο Χαλκηδονικός σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σύμβουλο Θ. Kοσσύφη και την εταιρία «A Plus1» έχει ασφαλίσει τους αθλητές, που αν χρειαστεί, θα έχουν στο εξής πλήρη νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Επιπλέον συνήψε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου Doctor's Hospital σε τρεις τομείς. Ο πρώτος αφορά τον καρδιολογικό και παθολογικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών και την χορήγηση Κάρτας Υγείας (σε Άντρες και Ακαδημία) κάτι που ήδη ολοκληρώθηκε, ο δεύτερος την προσφορά δωρεάν ενός ετήσιου ελέγχου σε όλα τα μέλη του Χαλκηδονικού και ο τρίτος την παροχή ενός από τα ασθενοφόρα του νοσοκομείου για κάθε εντός έδρας αγώνα της ανδρικής ομάδας. Το ξεκίνημα έγινε από τον πρόσφατο αγώνα του Χαλκηδονικού με τον Γαλαξία Περιστερίου.

Ο Χαλκηδονικός ευχαριστεί επίσης τον "Όμιλο Χριστοφιλόπουλου - Ιατρικά Μηχανήματα" για την προσφορά ενός κρεβατιού φυσικοθεραπείας για τις ανάγκες του μασάζ και της φυσικοθεραπείας των ποδοσφαιριστών από την ιατρική ομάδα του συλλόγου.

Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός - Επίσημη σελίδα
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2021
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε