Άνοδος, άνοδος Χαλκηδονικέ!

2019-05-05

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Χαλκηδονικός νίκησε 1-0 τον Αρίωνα, πετυχαίνοντας έτσι την άνοδο του στην Β' κατηγορία, αήττητος και με μόνο 4 γκολ παθητικό, έχοντας την καλύτερη άμυνα σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας του Κωστής Κολονέλος είχε το απόλυτο συμμετοχής αφού δεν έχασε ούτε ένα λεπτό στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Χαλκηδονικός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και επικράτησε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε με πλασέ ο Αντωνόπουλος στο 30' μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Αραπογιάννη και Γενιδογάν.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας του Αρίωνα, Κακοσαίος, που πραγματοποίησε δύο αποκρούσεις σε αντίστοιχα πέναλτι του Λυμπερόπουλου στο 72' και του Κολονέλου στο 89', ενώ είχε κι άλλες εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Τσούδη, του Σκέμπι, του Αραπογιάννη, του Λαγού και του Χύτα.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν, Νίκας, Ράγιας, Σκέμπι, Χριστιανός, Αραπογιάννης (77' Λαγός), Λυμπερόπουλος, Τσούδης (52' Σούρμπης), Αντωνόπουλος, Γρατσίας (64' Χύτας).

ΑΡΙΩΝΑΣ: Κακοσαίος, Μπουρλέσης, Ντούτσεφ, Καραγιαννίδης (54' Σαμπατάκης), Λύτρας (77'Ντούκα), Ξαγοράρης, Μπερμπέρης (77' Ποταμιάνος), Καζαντιογλου, Σουλιώτης, Μαμασούλας (58' Αλεξίου), Καστανιώτης

Διαιτητής: Λιαμπότης

A΄Βοηθός Διαιτητής: Κοντοπάνος

Β΄Βοηθός Διαιτητής: Βαμβακάς

Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός - Επίσημη σελίδα
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2021
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε